Wat ik doe

Individuele coaching

Soms heb je iemand nodig als je er alleen niet uitkomt. In je werk. In je relaties. In je persoonlijke groei. Hoe vind je innerlijke balans, sta je voor wat jij vindt en beweeg je tegelijkertijd mee met levens-veranderende gebeurtenissen, zoals het moederschap, een gewijzigde werksituatie of een verhuizing.

 

Als coach help ik je bewustzijn te creëren over remmende gedachten. Op jouw vaste patronen schijnen we een lampje. En jouw onderliggende dynamiek leggen we bloot. En we maken het expliciet, waardoor jij daadwerkelijk daad bij woord kunt gaan voegen. Of het nou gaat over werksituaties of privé. Je gaat het zelf doen, maar niet alleen.

 

Onderwerpen waar ik je bijvoorbeeld mee kan helpen:

  • Jouw eigen behoeftes|verlangens herkennen
  • Je bewust maken van bijhorende keuzes
  • Jouw keuzes expliciet maken
  • Jouw ‘belemmerende’ elastieken in kaart brengen
  • Je grenzen bewaken
  • Jezelf op de eerste plek te zetten
  • Stappen zetten in de richting van jouw keus

 

 

Traject op maat

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op, dan bespreken we hoe een coachingstraject er voor jou uit kan zien.

 

Ervaringen

Wat anderen over me zeggen

Haar enthousiasme, oprechte, kritische blik en expertise zijn afgelopen anderhalf jaar voor mij én voor de coachpool heel belangrijk geweest. Ik wens haar -en anderen- toe dat ze met nog zoveel meer mensen haar kennis kan delen. En nog veel meer mensen kan begeleiden bij hun ontdekkingen. Met groepen en voor individuele mensen.
Jeannette van Dijk, HR Teamleider Ontwikkeling, Natuurmonumenten
Marie-Paule creëerde voor mij direct een vertrouwde omgeving. Door de juiste vragen te stellen en kleine opdrachtjes te geven gaf ze mij inzicht in mijn eigen denk- en gedragspatronen. Vaak haalde ze de praktijk erbij, wat voor mij extra verhelderend werkte. De gesprekken die ik met haar had “werkten” nog na en de vragen en/of inzichten die daaruit voort kwamen, kon ik in het daaropvolgende gesprekken fijn met haar delen. Het waren mooie, persoonlijke gesprekken die mij zeker nog lang bij zullen blijven.
Annette Wijnands, HR Service specialist, Wheyco
'Haar leiderschap in lichtheid is mooi om naar te kijken. Ook om te zien hoe anderen haar daarin kunnen volgen. In haar begeleiding is ze vriendelijk doch gedecideerd. Daarmee straalt ze een bepaalde compactheid uit in haar professionaliteit, een gezonde begrenzing. Ze heeft laten zien dichtbij de client te zijn, maar niet te vervloeien. Neutraal, waardoor de ander de ruimte krijgt. Ze neemt de tijd.'
Conny ten Klooster, trainer 'Ambacht van het Hart', Phoenix Opleidingen
“Als Scrum Master heeft ze een nieuw team “from scratch” gecoacht en mee op weg genomen in het Agile werken. Met uiteenlopende methodes heeft ze gewerkt aan teamontwikkeling en collega’s uitgedaagd om feedback te geven en openheid te creëren. Altijd op een luchtige, vrolijke manier. Direct als het moet, maar altijd met de mens voor ogen.”
Simone Lubbers, Product Owner, Natuurmonumenten
“Voordat ik het doorhad, heeft Marie-Paule alle gerelateerde woorden op vellen papier geschreven en stond ik letterlijk te midden van mijn eigen probleem. Door telkens te onderzoeken, voelen en herschikken, vond ik het antwoord op de vraag die me al tijden bezig hield. Toen ik naar buiten liep, wist ik wat me te doen stond.”
Kader Akbayir, Post Production Supervisor, Totem Media
testimonial-bg.png

Behoefte aan bewustzijn, focus en balans?

Neem contact met me op