Wat ik doe

(Vrouwen-) intervisie

Intervisie is een gestructureerd betekenisvol samenzijn van gelijkgestemden. In een groep van 8 tot 12 vrouwen bespreken we onderwerpen die ons bezighouden, op het werk of privé. Vanuit Sisterhood. Door te delen leren we van elkaar. Doel van het samenzijn is dat iedereen opgeladen en met nieuwe inzichten naar huis gaat. Op verzoek breng ik zelf onderwerpen in, maar liever werk ik met door jullie ingebrachte thema’s.

Ik faciliteer sessies voor bestaande groepen en losse individuen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of bekijk wat er sowieso op de agenda staat.

 

Agenda

Wat gaan we doen?

Workshops (reeks van 4x) |  Mums' Work Life balance 

 • calendar

  Dinsdagavond

  13, 20, 27 juni en 4 juli
  Tussen 19.30u en 22:00u

 • location
  House of Vitality | Hilversum

Tijdens deze workshop gaan we in een groep gelijkgestemde vrouwen op zoek naar wat we écht willen, waar we onze voeding halen en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Daarbij kijken we ook naar.....

Meer info en inschrijven

Testpanel gezocht (4x) | 

Mums' Work Life balance

 • calendar

  Dinsdagavond

  8, 16, 23 en 30 mei
  Tussen 19.30u en 21:30u

 • location
  House of Vitality | Hilversum

Tijdens deze workshop gaan we in een groep gelijkgestemde vrouwen op zoek naar wat we écht willen, waar we onze voeding halen en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. Daarbij kijken we ook naar....

Meer info en inschrijven

(Vrouwen) intervisie |    Informatie op aanvraag

 • calendar

  's Avonds of overdag

  Alles is bespreekbaar

 • location

  In overleg

Intervisie is een gestructureerd betekenisvol samenzijn van gelijkgestemden. In een groep van 8 tot 12 vrouwen bespreken we onderwerpen die jullie bezighouden, op het werk of privé.

Meer info en inschrijven

Ervaringen

Wat anderen over me zeggen

Haar enthousiasme, oprechte, kritische blik en expertise zijn afgelopen anderhalf jaar voor mij én voor de coachpool heel belangrijk geweest. Ik wens haar -en anderen- toe dat ze met nog zoveel meer mensen haar kennis kan delen. En nog veel meer mensen kan begeleiden bij hun ontdekkingen. Met groepen en voor individuele mensen.
Jeannette van Dijk, HR Teamleider Ontwikkeling, Natuurmonumenten
Marie-Paule creëerde voor mij direct een vertrouwde omgeving. Door de juiste vragen te stellen en kleine opdrachtjes te geven gaf ze mij inzicht in mijn eigen denk- en gedragspatronen. Vaak haalde ze de praktijk erbij, wat voor mij extra verhelderend werkte. De gesprekken die ik met haar had “werkten” nog na en de vragen en/of inzichten die daaruit voort kwamen, kon ik in het daaropvolgende gesprekken fijn met haar delen. Het waren mooie, persoonlijke gesprekken die mij zeker nog lang bij zullen blijven.
Annette Wijnands, HR Service specialist, Wheyco
'Haar leiderschap in lichtheid is mooi om naar te kijken. Ook om te zien hoe anderen haar daarin kunnen volgen. In haar begeleiding is ze vriendelijk doch gedecideerd. Daarmee straalt ze een bepaalde compactheid uit in haar professionaliteit, een gezonde begrenzing. Ze heeft laten zien dichtbij de client te zijn, maar niet te vervloeien. Neutraal, waardoor de ander de ruimte krijgt. Ze neemt de tijd.'
Conny ten Klooster, trainer 'Ambacht van het Hart', Phoenix Opleidingen
“Als Scrum Master heeft ze een nieuw team “from scratch” gecoacht en mee op weg genomen in het Agile werken. Met uiteenlopende methodes heeft ze gewerkt aan teamontwikkeling en collega’s uitgedaagd om feedback te geven en openheid te creëren. Altijd op een luchtige, vrolijke manier. Direct als het moet, maar altijd met de mens voor ogen.”
Simone Lubbers, Product Owner, Natuurmonumenten
“Voordat ik het doorhad, heeft Marie-Paule alle gerelateerde woorden op vellen papier geschreven en stond ik letterlijk te midden van mijn eigen probleem. Door telkens te onderzoeken, voelen en herschikken, vond ik het antwoord op de vraag die me al tijden bezig hield. Toen ik naar buiten liep, wist ik wat me te doen stond.”
Kader Akbayir, Post Production Supervisor, Totem Media
testimonial-bg.png

Behoefte aan bewustzijn, focus en balans?

Neem contact met me op