Over mij

Wie ik ben

Al zolang ik me kan herinneren, is mijn grootse passie het écht ontmoeten van mensen. Dat heeft me naar verschillende plekken op aarde gebracht. Ik heb in Ghana voor Ahold gewerkt, woonde drie jaar met mijn gezin in Sydney en heb zowel in 2008 als in 2022 een halfjaar gereisd. De eerste reis bracht me naar Midden- en Zuid-Amerika met langere tussenstops in Panama en Dominica om vrijwilligerswerk te doen. De tweede reis met manlief en inmiddels 3 dochters, bracht me naar Australië en Zuidoost Azië met een tussenstop van drie maanden in Ubud-Bali om mezelf onder te dompelen in de rijkdom van tradities en spiritualiteit.

 

 

ea5b526acaede8f914199678170cdeaf


Mijn kwaliteiten

 

Ik ben nieuwsgierig en hou van betekenisvolle gesprekken. Wie is de mens achter het verhaal? Welke patronen hebben ze meegekregen uit hun jeugd? En hoe werkt deze blauwdruk door in hun leven nu?

 

Ik inspireer en heb veel verhalen te vertellen. Zowel professioneel als op persoonlijk vlak heb ik veel beleefd. Maar waar ik me professioneel heb verstopt, heb ik privé veel risico genomen.


Ik benoem de roze olifant in de kamer. Zonder oordeel. Vrienden noemen mij een expliciet-maker. Ik geef woorden aan wat er speelt, bij mezelf of bij de ander. Ook als iets onder de oppervlakte sluimert. Dat levert niet altijd gemakkelijke gesprekken op maar de afdronk is goed als de onderstroom is gezuiverd.


Ik verbind en houd groepen mensen bij elkaar als een spin in het web. Mijn plek als jongste dochter in mijn ouderlijk gezin heeft daar veel mee te maken.

 

Ik zet in beweging. Mensen, groepen en gedachten. Ik motiveer en faciliteer. Net zo lang tot de ander tevreden is. Want dan ben ik dat ook.


Ik reflecteer. Elke maand weer. Daardoor creëer ik mogelijkheden om te groeien. Voor anderen en mezelf.

 

En ik vind het altijd weer spannend om mezelf te laten zien.

 

 

Ervaringen

Een mix van commercieel en mystiek

Behoefte aan bewustzijn, focus en balans?

Neem contact met me op