Wat ik doe en hoe

Aanbod


Vanuit Pleck Coaching heb ik drie trajecten ontwikkeld, bedoeld om mensen vanuit verschillende invalshoeken aan het denken te zetten. Elk traject begint met een gesprek met jou. Want welk traject je ook kiest, jouw vraag staat centraal. En vaak creëert dat gesprek al een bepaalde mate van bewustzijn. Worden er al dingen expliciet gemaakt.

 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen of op zoek naar een 1op1 traject? Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken de mogelijkheden. Of bekijk onderstaand  het aanbod.

Workshopreeks

'Kom Tevoorschijn!'

Wanneer sta jij stil bij wat je écht wilt.  Waar jij behoefte aan hebt. En hoe je dat gaat bereiken? En ook wat je daarin tegenhoudt?

 

Tijdens deze workshopreeks met een groep gelijkgestemde vrouwen komen allerlei onderwerpen aan bod die stof tot nadenken bieden. 

 

 

 

Lees verder

Workshop

Scrummen op je cyclus

Net zoals de seizoenen, is je menstruatiecyclus een cyclisch proces met herkenbare kenmerken en patronen. Bewustwording van deze cyclus stelt je in staat om hem als kompas in te zetten, in plaats van er door overvallen te worden. 

 

 

 

 

 

Lees verder

Training

Teamwerk op maat

Bewustwording en open communicatie spelen een cruciale rol bij het versterken van teamwerk. Maar hoe kunnen we dat bereiken?

 

Samen met jou bepaal ik met welke theoretische modellen en werkvormen we het team op een andere manier met elkaar laten praten. Niet over de inhoud, maar over de manier waarop. En natuurlijk geven we ook woorden aan wat minder expliciet wordt gemaakt.

Lees verder

Behoefte aan bewustzijn, balans en focus?

Neem contact met me op