Wat ik doe en hoe

Aanbod


Pleck Coaching faciliteert trainingen, workshops en intervisie gericht op vrouwen in de leeftijd 25-49 jaar. Met als doel onderlinge verbinding en persoonlijke ontwikkeling.

 

Meer weten of op zoek naar een coach voor een 1-op-1 traject? Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken de mogelijkheden. Of bekijk onderstaand het aanbod. 

Workshopreeks

'Kom Tevoorschijn!'

Wanneer sta jij stil bij wat je écht wilt.  Waar jij behoefte aan hebt. En hoe je dat gaat bereiken? En ook wat je daarin tegenhoudt?

 

Tijdens de workshopreeks ‘Kom Tevoorschijn!’ ga jij samen met een groep gelijkgestemde vrouwen
aan de slag met onderwerpen die ons allemaal bezighouden.
Op het werk of thuis. Door onze
ervaringen met elkaar te delen, leren we van elkaar.

Lees verder

Workshop

Scrummen op je cyclus

Net zoals de seizoenen, is je menstruatiecyclus een cyclisch proces met herkenbare kenmerken en patronen. Bewustwording van deze cyclus stelt je in staat om hem als kompas in te zetten, in plaats van er door overvallen te worden.

 

 

 

 

 

 

Lees verder

Workshopreeks

Zwanger en ambitieus

Het leven neemt vaak een prachtige wending als je zwanger wordt. Direct wordt alles anders. Voordat je zwanger wordt, is het moeilijk je voor te stellen hoe het leven zal zijn als je spruit eenmaal het daglicht ziet.

 

Tijdens de training ‘Zwanger en ambitieus " gaan we op nuchtere wijze aan de slag met onderwerpen die jou bezighouden, zowel werk als privé.

Lees verder

Behoefte aan balans en focus?

Neem contact met me op