Workshopreeks

Kom Tevoorschijn!

 

Pak jij -in je drukke gezinsleven- weleens de tijd om even stil te staan. Om na te denken over waar jij behoefte aan hebt. Waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Wat jij graag wilt. En hoe je dat gaat bereiken. Neem jij tijd voor zelfreflectie?

 

Tijdens de workshop ‘Kom Tevoorschijn!’ ga jij samen met een groep gelijkgestemde vrouwen aan de slag met onderwerpen die ons allemaal bezighouden. Op het werk of thuis. Door onze ervaringen met elkaar te delen, leren we van elkaar.

 

Met herkenbare verhalen, theoretische kaders en uiteenlopende werkvormen creëren we een moment voor zelfreflectie. In een ontspannen setting een moment voor jezelf. Waardoor je opgeladen, met nieuwe inzichten én concrete tips naar huis gaat. Klaar voor een nieuwe stap in de richting van jouw keus.

 

Na elke avond ontvangt iedereen een opdracht zodat het proces ook tussen de avonden door verder gaat, en waardoor de materie maximaal beklijft.

“Door de training van Marie-Paule sta ik weer aan.  Ben ik weer getriggerd om m’n dromen na te jagen.” 

 

 

Dus herken jij jezelf als ik zeg:

  • "Ik sta volledig in dienst van mijn gezin, werkgever, omgeving. Mijn mums'work life balans is volledig weg."
  • "Ik heb geen idee wat mijn droom is voor over een x-aantal jaar."
  • "Ik heb het gevoel dat ik volledig geleefd word."
  • "Sommige thema's zijn zo intiem, die durf ik niet met mijn vriendinnen te bespreken."
  • "Ik mis tijd en ruimte voor zelfreflectie als basis voor persoonlijke groei."

 Misschien is dan dit traject wel iets voor jou.

 

Praktische details:

  • Groepsgrootte. We gaan met maximaal 8 vrouwen aan de slag
  • Locatie. House of Vitality te Hilversum. 
  • Kosten. De investering is Euro 550,= incl BTW per persoon
  • Kennismakingsaanbod. Boek je vóór 8 januari 2024, dan betaal je slechts Euro 275,= incl BTW

 

Neem contact met me op als je nog vragen hebt. Of kijk meteen hier om te checken welke data in jouw agenda passen. 

 

Wel geïnteresseerd maar woon je niet in de buurt van Hilversum? Stuur me een berichtje en we bedenken er iets op. 

 

Ervaringen

Wat anderen over me zeggen

"Haar enthousiasme, oprechte, kritische blik en expertise zijn afgelopen anderhalf jaar voor mij én voor de coachpool heel belangrijk geweest. Ik wens haar -en anderen- toe dat ze met nog zoveel meer mensen haar kennis kan delen. En nog veel meer mensen kan begeleiden bij hun ontdekkingen. Met groepen en voor individuele mensen."

Jeannette van Dijk, HR Teamleider Ontwikkeling, Natuurmonumenten

10 december 2021

"Het was heel fijn om in een druk gezinsleven, een vast tijdstip in de week te hebben voor reflectie en connectie met andere vrouwen waarvoor vaak dezelfde onderwerpen spelen. Ik kwam elke keer opgeladen thuis!"

Claar, HR Specialist, deelneemster workshop "Kom Tevoorschijn"

3 juni 2023

"Marie-Paule creëerde voor mij direct een vertrouwde omgeving. Door de juiste vragen te stellen en kleine opdrachtjes te geven gaf ze mij inzicht in mijn eigen denk- en gedragspatronen. Vaak haalde ze de praktijk erbij, wat voor mij extra verhelderend werkte. De gesprekken die ik met haar had “werkten” nog na en de vragen en/of inzichten die daaruit voort kwamen, kon ik in het daaropvolgende gesprekken fijn met haar delen. Het waren mooie, persoonlijke gesprekken die mij zeker nog lang bij zullen blijven."

Annette Wijnands, HR Service specialist, Wheyco

10 december 2022

"Marie-Paule neemt je mee op een reis van bewustwording, patronen ontdekken en keuzes maken. Aan de hand van eigen voorbeelden geeft ze de ruimte aan een kleine groep om met elkaar in gesprek te gaan, zo verder te ontwikkelen en samen tot inzichten te komen. De ontspannen setting die Marie-Paule neerzet is erg fijn. In de cursus komt in korte tijd veel aan bod waar je veel van kan meenemen in dagelijks leven."

Lisette, dierenarts, deelneemster workshop 'Kom Tevoorschijn'

2 juni 2023

"Haar leiderschap in lichtheid is mooi om naar te kijken. Ook om te zien hoe anderen haar daarin kunnen volgen. In haar begeleiding is ze vriendelijk doch gedecideerd. Daarmee straalt ze een bepaalde compactheid uit in haar professionaliteit, een gezonde begrenzing. Ze heeft laten zien dichtbij de client te zijn, maar niet te vervloeien. Neutraal, waardoor de ander de ruimte krijgt. Ze neemt de tijd."

Conny ten Klooster, trainer 'Ambacht van het Hart', Phoenix Opleidingen

N.a.v. Testing | 1 september 2022

"Deze training gaat over in je kracht komen door liefdevol te kijken naar de mechanismen die je belemmeren."

 

Valerie, Osteopaat, deelneemster workshop "Kom Tevoorschijn"

5 september 2023

“Als Scrum Master heeft ze een nieuw team “from scratch” gecoacht en mee op weg genomen in het Agile werken. Met uiteenlopende methodes heeft ze gewerkt aan teamontwikkeling en collega’s uitgedaagd om feedback te geven en openheid te creëren. Altijd op een luchtige, vrolijke manier. Direct als het moet, maar altijd met de mens voor ogen.”

Simone Lubbers, Product Owner, Natuurmonumenten

15 december 2021

“Voordat ik het doorhad, heeft Marie-Paule alle gerelateerde woorden op vellen papier geschreven en stond ik letterlijk te midden van mijn eigen probleem. Door telkens te onderzoeken, voelen en herschikken, vond ik het antwoord op de vraag die me al tijden bezig hield. Toen ik naar buiten liep, wist ik wat me te doen stond.”

Kader Akbayir, Post Production Supervisor, Totem Media

7 november 2022

testimonial-bg.png

Behoefte aan bewustzijn, balans en focus?

Neem contact met me op