Workshopreeks

Kom Tevoorschijn!

 

 

Een moment voor jezelf

Pak jij weleens de tijd om even stil te staan. Om na te denken waarom jij de dingen doet zoals je ze doet. Om na te denken over waar jij behoefte aan hebt. Hoe jouw droomleven er uit ziet. En over hoe je dat gaat bereiken. Neem jij tijd voor zelfreflectie?

 

 

Samen met andere vrouwen

Tijdens de workshop ‘Kom Tevoorschijn!’ ga jij samen met een groep gelijkgestemde vrouwen aan de slag met onderwerpen die ons allemaal bezighouden. Op het werk of thuis. Door onze ervaringen met elkaar te delen, leren we van elkaar en zetten we samen stappen. En toch ieder in haar eigen richting.

 

 

Heden, verleden en toekomst

Met herkenbare verhalen, theoretische kaders en creatieve werkvormen realiseren we een moment voor zelfreflectie. In een ontspannen setting een moment voor jezelf. Daarbij besteden we ook ruimschoots aandacht aan wat ons tegenhoudt. Want door terug te kijken, ga je vooruit. Na elke avond ontvangt iedereen een opdracht zodat het proces ook tussen de avonden door verder gaat, en de materie maximaal beklijft.

 

Alles met als doel om opgeladen, met nieuwe inzichten én concrete tips naar huis te gaan. Klaar voor een nieuwe stap in de richting van jouw keus.

 

 

“Door de training van Marie-Paule sta ik weer aan.  Ben ik weer getriggerd om m’n dromen na te jagen.” 

 

 

 

Herken jij jezelf hierin?

  • "Ik ben kwijt waar ik voor sta."
  • "Ik ben kwijt wat mijn droom is."
  • "Ik heb het gevoel dat ik volledig word geleefd."
  • "Ik heb behoefte aan tijd en ruimte voor (zelf)reflectie."
  • "Soms heb ik het gevoel alles alleen te moeten doen."
  • "Iets houdt me tegen, maar ik weet niet wat..."

 

 Dan is dit traject iets voor jou.

 

 

Praktische details:

  • Groepsgrootte. Maximaal 8 vrouwen.
  • Locatie. Hilversum (House of Vitality)
  • Data. Dinsdag 12, 19, 26 maart en 2 april te Hilversum (19u-22u) + terugkomavond
  • Kosten. Try out-prijs is 175 Euro ipv 550 Euro.* 

 

Neem contact met me op om je plekje te veilig te stellen of als je nog vragen hebt. 

 

Wel geïnteresseerd maar woon je niet in de buurt van Hilversum? Of past deze reeks perfect binnen het Vrouwelijk Leiderschaps-aanbod van jouw organisatie? Neem ook dan contact met me op en dan maak ik een passend voorstel. 

 

 

*De factuur is in je zakelijke administratie in te boeken onder het kopje 'Persoonlijk Leiderschap'.

Ervaringen

Wat anderen over me zeggen

"Voor mij was de eyeopener dat hormonen inderdaad van grote invloed zijn op het waarmaken van je droom. Ik begrijp nu beter hoe ik mijn hormonen en cyclus om kan gaan en in kan zetten. Een thema waar meer vrouwen bewust van zouden moeten worden."

Marcella, Social Media Manager, deelneemster workshop 'Scrummen op je Menstruatiecyclus'

16 januari 2024

 “De verfrissende oefeningen van Marie-Paule hielpen mij anders tegen dingen aan te kijken. Daar leerde ik van. Tegelijkertijd waren de avonden écht een (rust-)momentje waar ik echt even me-time had. Al heeft Marie-Paule ook het talent om de vinger zo nu en dan op de zere plek te leggen….”

Susan, Marketing Directeur, deelneemster workshop ‘Kom Tevoorschijn!’

13 december 2023

"Marie-Paule has been a warm, insightful companion on my first journey into coaching. Never fazed by my jumbled thoughts, she always seemed to know the right question or activity to help me make sense of things and move me forwards. She has turned on the light."

 Pippa Bandsma, docent Engels, 1-op-1 coachingstraject

12 december 2023

"Haar enthousiasme, oprechte, kritische blik en expertise zijn afgelopen anderhalf jaar voor mij én voor de coachpool heel belangrijk geweest. Ik wens haar -en anderen- toe dat ze met nog zoveel meer mensen haar kennis kan delen. En nog veel meer mensen kan begeleiden bij hun ontdekkingen. Met groepen en voor individuele mensen."

Jeannette van Dijk, HR Teamleider Ontwikkeling, Natuurmonumenten

10 december 2021

"Het was heel fijn om in een druk gezinsleven, een vast tijdstip in de week te hebben voor reflectie en connectie met andere vrouwen waarvoor vaak dezelfde onderwerpen spelen. Ik kwam elke keer opgeladen thuis!"

Claar, HR Specialist, deelneemster workshop "Kom Tevoorschijn"

3 juni 2023

"Marie-Paule creëerde voor mij direct een vertrouwde omgeving. Door de juiste vragen te stellen en kleine opdrachtjes te geven gaf ze mij inzicht in mijn eigen denk- en gedragspatronen. Vaak haalde ze de praktijk erbij, wat voor mij extra verhelderend werkte. De gesprekken die ik met haar had “werkten” nog na en de vragen en/of inzichten die daaruit voort kwamen, kon ik in het daaropvolgende gesprekken fijn met haar delen. Het waren mooie, persoonlijke gesprekken die mij zeker nog lang bij zullen blijven."

Annette Wijnands, HR Service specialist, Wheyco, 1-op-1 coachingstraject

10 december 2022

"Marie-Paule neemt je mee op een reis van bewustwording, patronen ontdekken en keuzes maken. Aan de hand van eigen voorbeelden geeft ze de ruimte aan een kleine groep om met elkaar in gesprek te gaan, zo verder te ontwikkelen en samen tot inzichten te komen. De ontspannen setting die Marie-Paule neerzet is erg fijn. In de cursus komt in korte tijd veel aan bod waar je veel van kan meenemen in dagelijks leven."

Lisette, dierenarts, deelneemster workshop 'Kom Tevoorschijn' 

2 juni 2023

"Haar leiderschap in lichtheid is mooi om naar te kijken. Ook om te zien hoe anderen haar daarin kunnen volgen. In haar begeleiding is ze vriendelijk doch gedecideerd. Daarmee straalt ze een bepaalde compactheid uit in haar professionaliteit, een gezonde begrenzing. Ze heeft laten zien dichtbij de client te zijn, maar niet te vervloeien. Neutraal, waardoor de ander de ruimte krijgt. Ze neemt de tijd."

Conny ten Klooster, trainer 'Ambacht van het Hart', Phoenix Opleidingen

N.a.v. Testing | 1 september 2022

“Marie-Paule creëert een fijne, warme setting waarin je even helemaal met jezelf bezig mag zijn. Door haar ervaring zet ze moeiteloos oefeningen in om je verder te helpen als dat nodig is.”

Anna, HR Professional , deelneemster workshop ‘Kom Tevoorschijn!’

30 november 2023

“Als Scrum Master heeft ze een nieuw team “from scratch” gecoacht en mee op weg genomen in het Agile werken. Met uiteenlopende methodes heeft ze gewerkt aan teamontwikkeling en collega’s uitgedaagd om feedback te geven en openheid te creëren. Altijd op een luchtige, vrolijke manier. Direct als het moet, maar altijd met de mens voor ogen.”

Simone Lubbers, Product Owner, Natuurmonumenten

15 december 2021

“Een prachtige en volledige reeks workshops waarbij je middels verschillende creatieve werkvormen de diepte in gaat. Je kunt goed merken dat dit haar passie is!”

Laura, fulltime moeder, deelneemster workshop ‘Kom Tevoorschijn’

4 december 2023

“Voordat ik het doorhad, heeft Marie-Paule alle gerelateerde woorden op vellen papier geschreven en stond ik letterlijk te midden van mijn eigen probleem. Door telkens te onderzoeken, voelen en herschikken, vond ik het antwoord op de vraag die me al tijden bezig hield. Toen ik naar buiten liep, wist ik wat me te doen stond.”

Kader Akbayir, Post Production Supervisor, Totem Media, 1-op-1 coaching

7 november 2022

testimonial-bg.png

Behoefte aan balans en focus?

Neem contact met me op