Over mij

Het gezicht achter Pleck

 

 

Al zolang ik me kan herinneren, is mijn grootse passie het écht ontmoeten van mensen. Dat heeft me naar verschillende plekken op aarde gebracht. Ik heb in Ghana voor Ahold gewerkt, woonde drie jaar met mijn gezin in Sydney en heb zowel in 2008 als in 2022 een halfjaar gereisd. De eerste reis bracht me naar Midden- en Zuid-Amerika met langere tussenstops in Panama en Dominica om vrijwilligerswerk te doen. De tweede reis met manlief en inmiddels 3 dochters, bracht me naar Australië en Zuidoost Azië met een tussenstop van drie maanden in Ubud-Bali om mezelf onder te dompelen in de rijkdom van tradities en spiritualiteit.

Ik zoek de balans tussen twee ogenschijnlijk verschillende werelden. 

 

Met enerzijds mijn liefde voor spiritualiteit en anderzijds ruim 20 jaar werkervaring in FMCG, retail, media en non-profit omgevingen ken ik meerdere werelden. En dat is fijn. Zo heb ik snel een beeld van het DNA van de organisatie waarin jij je bevindt. Elke organisatie heeft een eigen systeem met doelstellingen, normen, waarden en belemmerende overtuigingen. En elke situatie vraagt om een verschillende aanpak. Daarom inventariseer ik altijd eerst welke behoefte er speelt of welk probleem moet worden opgelost. 

 

 

Mijn kwaliteiten

 

Ik ben nieuwsgierig en hou van betekenisvolle gesprekken. Ik wil weten wie jij echt bent, welke patronen jou hebben gevormd en hoe die patronen je leven nu beïnvloeden.

 

Ik inspireer en heb veel verhalen te vertellen. Zowel professioneel als op persoonlijk vlak heb ik veel beleefd. Maar waar ik me professioneel heb verstopt, heb ik privé veel risico genomen.

 

Ik benoem de roze olifant in de kamer. Zonder oordeel. Vrienden noemen mij een explicietmaker. Ik geef woorden aan wat er speelt, bij mezelf of bij de ander. De gesprekken die dat oplevert zijn soms uitdagend, maar de positieve verandering die eruit voortkomt, is de moeite waard.

 

Ik verbind en houd groepen mensen bij elkaar als een spin in het web. Mijn plek als jongste dochter in mijn ouderlijk gezin heeft daar veel mee te maken.

 

Ik zet in beweging. Mensen, groepen en gedachten. Ik motiveer en faciliteer net zo lang totdat jij tevreden bent. Pas dan ben ik dat ook.

 

Ik reflecteer. Elke maand weer. Daardoor creëer ik mogelijkheden om te groeien. Voor anderen en mezelf.

 

En ik vind het altijd weer spannend om mezelf te laten zien.

 

hr_dsc03661

 

 

Op mijn LinkedIn-profiel vind je mijn volledige cv. Laten we samen aan de slag gaan. Neem vandaag nog contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Ervaringen

Een mix van commercieel en mystiek

Behoefte aan balans en focus?

Neem contact met me op