Diensten

Wat ik doe. En hoe.

Een traject begint altijd met een gesprek met jou. Want jij staat centraal. Vaak creëert ons gesprek al een bepaalde mate van bewustzijn. Worden er al dingen expliciet gemaakt. Na deze afstemming ontwikkel ik een tailormade traject. Afhankelijk van de situatie kan dat bestaan uit individuele coaching, teamsessies of intervisie-gesprekken. 

 

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

 Workshopreeks

'Kom Tevoorschijn'

In de Workshopreeks 'Kom Tevoorschijn' gaan we aan de slag met ons verlangen. Wat zou jij het liefste willen, hoe kun je daar komen. En ook, wat houdt je tegen?

 

In een  groep gelijkgestemde vrouwen komen allerlei onderwerpen die hier betrekking op hebben. En zo gaan we met frisse energie en een concreet plan op pad om te gaan doen wat je écht graag wilt doen.

Lees verder

Ik faciliteer

Teamsessies

Bewustzijn en openheid versterkt het samenwerken binnen teams. Maar hoe zorg je daarvoor? 

 

Samen met de opdrachtgever bespreek ik wat er speelt en waar behoefte aan is. Desgewenst stellen we deze vraag ook aan het team. Op basis van deze input ontwikkel ik een training.

 

 

 

Lees verder

Ik coach

Individuen

Mensen die ik coach komen vaak bij mij met een vraag of verlangen dat begint met ‘ik wil af van…’ ‘Ik zou zo graag…’ Óf vanuit iets waar een  hij of zij last van heeft op het gebied van werk of privé. 

 

Tijdens een coachtraject word je gestimuleerd om stil te staan bij jezelf, hoe jij gevormd bent en hoe jij jouw leven vormgeeft.

 

 

Lees verder

Behoefte aan bewustzijn, balans en focus?

Neem contact met me op