Ervaring

Wat ik meeneem

Met ruim 20 jaar werkervaring in corporate en non-profit omgevingen, ben ik in 2015 het coaching-pad ingeslagen. Ik heb diverse (Post HBO-)opleidingen gevolgd en kan putten uit modellen en perspectieven uit het Systeemdenken, de Transactionele Analyse, Schaduwwerk en de Circle of Security.

 

Ik ben uitvoerig getraind op individuele coaching en het begeleiden van groepen door Phoenix Opleidingen. Tijdens mijn rol als scrummaster heb ik dit ambacht verfijnd. Op dit moment volg ik de opleiding Psychosociale Basiskennis om meer gevoel te krijgen bij de invloed van het lichaam op de geest en andersom. Sinds 2019 ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

 

 

Ik zoek de balans tussen twee ogenschijnlijk verschillende werelden

 

Gevormd door een rationele, commerciële omgeving ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de zachte kant van ons bestaan. Ik heb oog voor de loop van de natuur en onze aangeboren kracht. En ik zoek de balans tussen ogenschijnlijk verschillende werelden. De zakelijke en de spirituele, het rationale en het mystieke, het tastbare en het onzichtbare of zoals ze op Bali zeggen ‘the seen and unseen’.

 

In gesprekken met jou gebruik ik inzichten uit beide kanten. Met dank aan mijn bijzonder veelzijdige ervaring kan ik me goed inleven in de situatie en behoeften, van jou of van je team. Daarvoor neem ik een breed scala aan theorieën en concepten mee. Onderstaand een greep uit de perspectieven die ik -waar passend- inzet.

 

Op mijn LinkedIn-profiel vind je mijn volledige cv. Of neem contact met me op om te bespreken hoe mijn ervaring aansluit op jouw uitdaging.

Systemisch          denken

 De context waarin we ons bevinden heeft invloed op hoe we ons voelen, denken en hoe we doen.  Daarin ontstaan patronen in hoe we elkaar zien en met elkaar omgaan....

Lees verder

Transactionele
Analyse

Ook bekend van het ouder-volwassene-kind model. Deze drie egotoestanden zijn in elke persoon verenigd....

 

Lees verder

Schaduwwerk

Delen van onszelf die we niet direct willen of kunnen zien, zetten we graag in de schaduw....

 

 

 

Lees verder

Circle of security

Uit je comfort zone gaan stimuleert groei. Dit reflectiemodel gaat uit van het geven van een bedding, een veilige plek, van waaruit mensen op avontuur kunnen....

 

 

Lees verder

Natuurlijke cycles

Alles in de natuur beweegt in cirkels. Het gaat van fase naar fase.  Zo ook bij ons. Je bewust zijn dat je een nieuwe fase ingaat, kan verzachting geven aan de ruwe kanten van verandering...

Lees verder

Ervaringen

Een mix van commercieel en mystiek

Behoefte aan bewustzijn, focus en balans?

Neem contact met me op